I kælderen under Harlo & Meyer arbejder vores bagere og konditorer fra tidlig morgen med dej, kager og klassikere i nye fortolkninger. Alt brød æltes, hæves og bages her på stedet – på økologisk mel fra Gisslaberga Kvarn i Skåne og Valsemøllen på Bornholm.
Kagerne er håndlavede fra bunden med respekt for traditionerne og plads til sæsonens ideer.
Sortimentet skifter løbende og kan nydes i bageriet eller tages med hjem.
Teboller 15 kr. 4 stk./40kr.
Surdejsboller 15 kr. 4 stk./50 kr.
Surdejsbaguette 34 kr.
Emmerbrød 48 kr.
Purpurbrød 54 kr.
Harlos surdejsbrød 64 kr.
Maltrugbrød u/kerner 55 kr.
Kernerugbrød 55 kr.
Hindbærsnitte 28 kr.
Kanelsnurre / kardemommesnurre / rabarbersnurre
35 kr. 3 stk./90 kr.
Kardemommeknob / rabarberknob
35 kr. 3 stk./90 kr.
Tebirkes 35 kr. 3 stk./90 kr.
Spandauer 35 kr. 3 stk./90 kr.
Linse
Gammel dansk mandel-mørdejskage, fyld af vaniljecreme. Bages tre gange om dagen. 30 kr.
Napoleonshat
Marcipanmasse dækket af mørdej & Summerbird chokoladeovertræk 35 kr.
Bananbrød
Bananbrød med chokolade, dadler, tahini & sesam 40 kr.
Gulerodskage
Svampet kage med valnødder & flødeostecreme 36 kr. / 145 kr.
Jordbærtærte
Danske jordbær, vanilje-creme, basilikum mousse, mazarinbund penslet med Summerbird chokolade
50 kr. / 165 kr.
Gåsebryst
Lagkagebund, solbær & citron verbena-mousse, flødeskum, & marcipanovertræk 55 kr.

