I kælderen under Harlo & Meyer arbejder vores bagere og konditorer fra tidlig morgen med dej, kager og klassikere i nye fortolkninger. Alt brød æltes, hæves og bages her på stedet – på økologisk mel fra Gisslaberga Kvarn i Skåne og Valsemøllen på Bornholm.

Kagerne er håndlavede fra bunden med respekt for traditionerne og plads til sæsonens ideer.

Sortimentet skifter løbende og kan nydes i bageriet eller tages med hjem.

Bageri

Teboller 15 kr. 4 stk./40kr.

Surdejsboller 15 kr. 4 stk./50 kr.

Surdejsbaguette 34 kr.

Emmerbrød 48 kr.

Purpurbrød 54 kr.

Harlos surdejsbrød 64 kr.

Maltrugbrød u/kerner 55 kr.

Kernerugbrød 55 kr.

Hindbærsnitte 28 kr.

Kanelsnurre / kardemommesnurre / rabarbersnurre

35 kr. 3 stk./90 kr.

Kardemommeknob / rabarberknob

35 kr. 3 stk./90 kr.

Tebirkes 35 kr. 3 stk./90 kr.

Spandauer 35 kr. 3 stk./90 kr.

Konditori

Linse
Gammel dansk mandel-mørdejskage, fyld af vaniljecreme. Bages tre gange om dagen. 30 kr.

Napoleonshat
Marcipanmasse dækket af mørdej & Summerbird chokoladeovertræk 35 kr.

Bananbrød
Bananbrød med chokolade, dadler, tahini & sesam 40 kr.

Gulerodskage
Svampet kage med valnødder & flødeostecreme 36 kr. / 145 kr.

Jordbærtærte
Danske jordbær, vanilje-creme, basilikum mousse, mazarinbund penslet med Summerbird chokolade
50 kr. / 165 kr.

Gåsebryst
Lagkagebund, solbær & citron verbena-mousse, flødeskum, & marcipanovertræk 55 kr.

Harlo & MeyerHarlo & Meyer